Talent on Campus

Victòria Cardona Dahl's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Victòria
Cardona Dahl

Dra.
Victòria
Cardona
Dahl

Sóc al·lergòloga des del 1997. El 2002 vaig llegir la tesi, així que sóc doctora "al quadrat". Involucrada en múltiples organitzacions científiques, he estat secretària de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica, vocal de la Societat d'Al·lergologia i Immunologia Clínica, i vicepresidenta de l'European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Ara coordino el Comitè d'Anafilaxi de la Societat Llatinoamericana d'Al·lèrgia i Immunologia i he coordinat el de l'Organització Mundial d'Al·lèrgia. L'anafilaxi, reacció al·lèrgica generalitzada i greu que pot ser fatal, és un dels camps de treball que més m'interessa. A més, he coordinat les edicions de la "Guía de Actuación en anafilaXIAGALAXIA".

Les meves àrees d'interès, a part de l'anafilaxi, són l'al·lèrgia a aliments i medicaments, l'al·lèrgia molecular i l'angioedema hereditari.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Head of Department
Allergology
Location
Curriculum

Currículum

Des de 2001 fins a l'actualitat, he treballat com a metge facultatiu especialista en Al·lergologia a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron, en substitució de facultatiu interí, interina i estatutària (Unitat docent MIR en Al·lergologia). El 2002 vaig llegir la meva tesi doctoral titulada “Modulació de la resposta immunològica per la immunoteràpia amb Dermatophagoides pteronyssinus. Relació amb l’eficàcia clínica”, amb la qualificació Cum Laude per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2008 vaig realitzar el Knowledge Examination of the European Academy of Allergology and Clinical Immunology. Experiència anterior: 2000-2003: Metge adjunt d’Urgències de Medicina Interna de l’Hospital Vall d’Hebron, a la Unitat Hospitalària de l’Hospital de l’Esperança. 1999-2000: Metge becari (Beca de la Fundación de la Sociedad Española de Alergología e Inmunología Clínica) en el Servei d’Immunologia de l’Hospital de Bellvitge. 1998-1999: Metge vinculat al Servei d’Immunologia de l’Hospital de Bellvitge i a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron, per desenvolupar el projecte d’investigació per a la tesi doctoral. 1994-1997: MIR en l’especialitat d’Al·lergologia a l’Hospital Vall d'Hebron. Rotació pels diferents serveis segons el programa de formació de l’especialitat. Integració dins del Servei d’Urgències de Medicina Interna. 1989-1993: Metge adjunt del Servei de Medicina Interna i del Servei d’Urgències. Clínica Juaneda, Palma de Mallorca.

group_container
Perfils XXSS
 
Noticies relacionades
Related professionals
Dra. Anna
Sala Cunill
Dra. Mar
Guilarte Clavero
Dr. Moisés
Labrador Horrillo
Dra. Paula
Galván Blasco
Sra. Emilia
Cid Rodríguez
Dra. Ingrid Johana
Gil Serrano