Talent on Campus

Anna Sala Cunill's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Anna
Sala Cunill

Dra.
Anna
Sala
Cunill

Soc al·lergòloga, Doctora en Medicina i professora associada d'Immunologia a l'URL. Especial interès per a la investigació del sistema immunològic, l'anafilaxi, dermatitis atòpica, urticària/angioedema i les dessensibilitzacions a quimioteràpics. Involucrada en múltiples organitzacions científiques, essent la Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC. Apassionada per la innovació en medicina i l'eHealth, formant part de la Comissió d'Innovació del Campus Universitari Vall d'Hebron.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Allergology
Location
Curriculum

Currículum

Formació, experiència laboral i docència:
Soc metge, especialista en Al·lergologia, MIR (2004-2008), a l´Hospital Universitari Vall d'Hebron. Tinc el títol Europeu d'Al·lèrgia. El 2010 vaig obtenir la Beca Post Formación Sanitaria Especializada Río Hortega del ISC III de Madrid, realitzant una estança al Karolinska de Suècia. El 2012 vaig obtenir el Doctorat en Medicina per la UAB amb puntuació de Cum laude. Tinc també un Màster en Disseny i anàlisi d'investigacions clíniques per la UB i el títol universitari "Expert en Angioedema Hereditari" per la Universitat d'Alcalà. Des de el 2016 estic treballant com a facultatiu especialista en Al·lergologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He participat com a ponent i professora en Congressos, tant nacionals com internacionals, en el Màster de Seguretat Alimentària de la UB i en el Màster d'Immunologia Avançada de la UAB-UB. I soc professora associada d'Immunologia en l'URL.

Involucrada en organitzacions científiques:
- Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC i Membre del "Comité de alergia cutánea de la SEAIC".
- Membre del "Comitè de Comunicació de la SEAIC", del "Grupo de expertos de angioedema mediado por bradicinina", essent la secretària del mateix des de 2008
- Membre del Drug Allergy Comittee de la WAO

Recerca i innovació
He obtingut diferents beques d'investigació com a IP i guanyat 6 premis de millor comunicació oral. He participat com a autora en més de 25 publicacions científiques en revistes indexades i en capítols de llibre. Beca per anar a Silicon Valley, per Imagine Creativity Center el 2013 i des de 2016 formo part de la Comissió d'Innovació del Campus Vall d'Hebron.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Dra. Victòria
Cardona Dahl
Head of Department
Allergology
Dra. Mar
Guilarte Clavero
Dr. Moisés
Labrador Horrillo
Sra. Emilia
Cid Rodríguez
Dra. Ingrid Johana
Gil Serrano