Talent on Campus

Moisés Labrador Horrillo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Moisés
Labrador Horrillo

Dr.
Moisés
Labrador
Horrillo

Sóc especialista MIR en Immunologia des del 1996 i en Al·lergologia des del 2007. Entremig, al 1999 vaig llegir la meva tesis titulada “Connectivopaties mixtes: descripció d'un nou autoanticòs nucleolar. Estudi d'un model murí de MECH crònica” que va ser distingida en premi extraordinari de Doctorat al 2001. Des de 2007 fins a l'actualitat, he treballat com a metge facultatiu especialista en Al·lergologia a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron. Soc Professor de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, aquest 2021 he obtingut la plaça de Professor Titular. He estat Director o Codirector de 6 tesis doctorals y 4 Treballs de Fi de Grau.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Allergology
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Researcher
Systemic Diseases
Location
Curriculum

Currículum

Sóc metge especialista d’Al·lergologia de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2007. Abans que la formació MIR en Al·lergologia vaig fer la formació MIR en Immunologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, així sóc “doble especialista”. Soc Doctor en medicina i Cirugia .

La meva àrea d’investigació actual es centra en l'àrea de l'al·lèrgia: urticària crònica, asma bronquial, al·lèrgia molecular (nsLTP i al·lèrgia a himenòpters), dessensibilització a medicaments de quimioteràpia i estudi de mediadors d'anafilaxi i en l’area immunologia en malalties autoimmunes, específicament en la detecció d’autoanticossos en miopaties inflamatòries idiopàtiques; en les immunodeficiències, específicament l'angioedema hereditari.

La meva vocació inclou la docència, motiu pel que col·laboro com a Professor Titular de la Llicenciatura de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, Màster de immuno-al·lergologia de la UB/UAB. des del 2007.  i participo de la realització de cursos dirigits a al·lergòleg sobre diagnòstic molecular, estudi al·lèrgia a verí d'himenòpters i formació específica en angioedema hereditari.

He participat como Investigador principal o subinvestigador en mes de 15 assaigs clínics de Lupus eritematosos sistèmic, urticària crònica, angioedema hereditari, asma i immunoteràpia amb al·lèrgens

Soc autor o coautor de més de 100 articles indexats de PubMed en el camp de l’autoimmunitat i l'al·lèrgia, i també diversos capítols de llibres publicats a la mateixa àrea.

 

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

Sóc Membre i Expresident del Comitè d’immunologia de la Societat Espanyola d’Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC),Membre de la Societat Catalana de Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC i de la Societat Catalana d’Immunologia (JCI). Membre de la Associació Europea d’Al·lergologia i Immunologia Clínica (EAACI) formant part del grup d'interès d'Immunologia.

També he col·laborat amb l'elaboració de guies de maneig d'urticària crònica i d'angioedema hereditari a urgències.

  
Related professionals
Dra. Victòria
Cardona Dahl
Head of Department
Allergology
Dra. Mar
Guilarte Clavero
Dra. Anna
Sala Cunill
Dra. Paula
Galván Blasco
Sra. Emilia
Cid Rodríguez
Dra. Ingrid Johana
Gil Serrano