Talent on Campus

Emilia Cid Rodriguez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Emilia
Cid Rodríguez

Sra.
Emilia
Cid
Rodríguez

Sóc infermera a l'hospital des de fa trenta-tres anys. He treballat i desenvolupat tasques com a professional en diferents serveis com cremats, urgències de l'Hospital General, àrea de 24 h, Hospital de dia d'oncologia i patologia mamària. Amb tot això he assolit gran destresa professional en tasques d'infermeria i també en la comunicació amb el pacient, acumulant gran experiència amb tots aquests anys.

L'Educació Sanitària ha estat i és un dels objectius que he realitzat amb més intensitat i satisfacció durant la meva trajectòria professional i que ara puc aplicar en el servei d'Al·lergologia.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Nurse
Allergology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc infermera a la Unitat d'Al·lergologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He cursat estudis d'infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona i he complementat la meva formació amb diferents cursos al llarg de la meva trajectòria laboral en aquest 33 anys a l'Hospital, on també he estat responsable de docència amb alumnes de l'Escola d'Infermeria.

La meva tasca assistencial a la Unitat d'Al·lergologia és àmplia i variada, i des de fa deu anys sóc la Infermera responsable i referent de l'educació sanitària i en l'autoadministració endovenosa d'inhibidor C1 en l'angioedema hereditari.

He participat com a ponent en congressos, tant nacionals com internacional d'autoadministració endovenosa i angioedema, i en congressos de l'SCAI (Societat Catalana d'Al·lergologia).

  
Related professionals
Dra. Victòria
Cardona Dahl
Head of Department
Allergology
Dra. Mar
Guilarte Clavero
Dr. Moisés
Labrador Horrillo
Dra. Anna
Sala Cunill
Dra. Paula
Galván Blasco
Dra. Ingrid Johana
Gil Serrano