Talent on Campus

Patricia García Ortega's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Patricia
García Ortega

Sra.
Patricia
García
Ortega

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo a la Unitat d’Investigació de Teràpia Molecular del Càncer (UITM) del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO). 

El Servei de Farmàcia a la unitat d'UITM realitza la gestió del medicament i l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels medicaments en assajos clínics oncològics, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinària pel pacient.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016, quan vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. En acabar la residència em vaig incorporar a l'equip de Farmàcia de l'àrea d'assajos clínics oncohematològics.

La Unitat d'Atenció Farmacèutica d'Oncologia del Departament de Farmàcia, amb la certificació ISO 9001:2008, està associada als programes d'oncologia mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

El Programa d'atenció farmacèutica d'oncologia és responsable de la preparació dels citostàtics, els anticossos monoclonals i altres fàrmacs antitumorals parenterals utilitzats en els assajos clínics en oncologia, i també del seguiment de l'activitat clínica en els pacients oncològics. Disposa d'un equip de farmacèutics especialitzats en farmàcia hospitalària i en farmàcia oncològica, i també de tècnics de laboratori.

El Programa de suport a la recerca farmacològica en oncologia està format per farmacèutics, biòlegs i tècnics de laboratori especialitzats en assajos clínics. El Programa està dedicat a la gestió, l'emmagatzematge, l'expedició i el control de mostres per a assajos clínics en oncologia.

  
Related professionals
Sra. Eugènia
Serramontmany
Pharmacist
Pharmacy
Sr. Lucas
Rivera Sánchez
Pharmacist
Pharmacy
Sra. Carla
Alonso Martínez