Talent on Campus

Carla Alonso Martínez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Carla
Alonso Martínez

Sra.
Carla
Alonso
Martínez

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo a la Unitat de Teràpies Avançades del Servei de Farmàcia i a la Unitat de Farmàcia Oncohematològica, concretament a l'Àrea assistencial d'Hematologia.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

Sóc asturiana i vaig estudiar el Grau en Farmàcia en la Universitat de Salamanca finalitzant els meus estudis l'any 2014. 

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016 quan vaig començar el període de Formació Sanitària Especialitzada en Farmàcia Hospitalària (FIR). Després de quatre anys de residència em vaig incorporar a les Unitats de Teràpies Avançades i Farmàcia Oncohematològica, fonamentalment a l'Àrea d'Hematologia i medicaments CAR-T, entre altres.

Exerceixo la meva activitat assistencial combinant-la amb la meva passió per la recerca en Farmacocinètica i Farmacogenètica, realitzant actualment la meva tesi doctoral en aquestes àrees de coneixement. A més, m'agrada molt la docència i participo activament en la formació de residents i tècnics de farmàcia.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sra. Eugènia
Serramontmany
Pharmacist
Pharmacy
Sr. Lucas
Rivera Sánchez
Pharmacist
Pharmacy
Sra. Patricia
García Ortega