Talent on Campus

Lucas Rivera Sánchez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sr. Lucas
Rivera Sánchez

Sr.
Lucas
Rivera
Sánchez

Sóc farmacèutic adjunt del Servei de Farmàcia i treballo en la Unitat de Oncohematologia de l’Hospital General. Aquesta àrea es basa en la gestió del medicament, l'elaboració i manipulació de citostàtics per a pacients ingressats i ambulatoris.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

L'any 2013 em vaig llicenciar en Farmàcia per la Universitat de Santiago de Compostela i vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2014. Aquí vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària. Posteriorment, m'he incorporat com a farmacèutic adjunt a la Unitat d’Oncohematologia en un equip amb gran experiència i motivador i que disposa d’un alt nivell de formació en farmàcia oncològica.

La Unitat de Farmàcia Oncològica és la unitat funcional del Servei de Farmàcia que es responsabilitza del programa d’atenció farmacèutica al pacient oncohematològic. Aquest programa inclou tots els pacients en tractament antineoplàstic parenteral i oral en qualsevol entorn assistencial: hospitalització, hospital de dia i ambulatori.

 Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits on participem activament, per tal de promoure el coneixement de l'ús del medicament i millorar l’atenció farmacèutica al pacient oncohematològic. 

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sra. Patricia
García Ortega
Sra. Eugènia
Serramontmany
Pharmacist
Pharmacy
Sra. Carla
Alonso Martínez