Talent on Campus

Eugènia Serramontmany's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Eugènia
Serramontmany

Sra.
Eugènia
Serramontmany

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo al Servei de Farmàcia de la Unitat d'assajos clínics onco-hematològics.

El Servei de Farmàcia d'assajos clínics es basa en la gestió del medicament, l'elaboració i manipulació de citostàtics per a pacients ingressats i ambulatoris, l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels fàrmacs en investigació, i col·labora amb els diferents equips mèdics i promotors per garantir el millor tractament pel pacient. El VHIO és un destacat centre oncològic integral d'excel·lència.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2015 quan vaig iniciar la residència en Farmàcia Hospitalària, FIREn acabar la residència, em vaig incorporar a l'equip de Farmàcia de l'àrea d'assajos clínics onco-hematològics.

La Unitat d'Atenció Farmacèutica d'Oncologia del Departament de Farmàcia, amb la certificació ISO 9001:2008, està associada als programes d'oncologia mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

El Programa d'atenció farmacèutica d'oncologia és responsable de la preparació dels citostàtics, els anticossos monoclonals i altres fàrmacs antitumorals parenterals utilitzats en els assajos clínics en oncologia, i també del seguiment de l'activitat clínica en els pacients oncològics.

  
Related professionals
Sra. Patricia
García Ortega
Sra. Carla
Alonso Martínez
Sr. Lucas
Rivera Sánchez
Pharmacist
Pharmacy