Talent on Campus

Xabier Michelena Vegas's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Xabier
Michelena Vegas

Dr.
Xabier
Michelena
Vegas

Sóc metge especialista en Reumatologia i desenvolupo la meva activitat com a metge adjunt al servei d'Urgències i Reumatologia. Formo part de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat de Reumatologia i el meu interès principal és en el maneig dels pacients amb espondiloartritis (artritis psoriàsica i espondiloartritis axial) participant de forma activa en diversos projectes de recerca relacionats amb aquestes malalties.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Location

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Location
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i el 2019 vaig obtenir el títol d'especialista en Reumatologia a l'Hospital de Bellvitge. Entre 2018 i 2020 vaig estar al Leeds Institute of Rheumatic and Musculoskeletal Medicine (LIRMM) a Leeds, Regne Unit, on vaig aprofundir en l'estudi de les espondiloartritis (artritis psoriàsica i espondiloartritis axial) tant en l'àmbit assistencial com en l'acadèmic, participant en diferents projectes de recerca. Actualment, estic realitzant la tesi doctoral entre la Universitat de Leeds i Barcelona.

Em vaig incorporar a l'Hospital Vall d'Hebron el març de 2020 com a metge adjunt d'Urgències que combino amb la meva activitat al servei de Reumatologia dins la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat centrant-me en el maneig dels pacients amb espondiloartritis.

Sóc membre del comitè científic de GRESSER (Grupo para el estudio de la espondiloartritis de la Sociedad Española de Reumatología) i membre del grup ESPOCAT (grup d'investigació en espondiloartritis de la Societat Catalana de Reumatologia). També formo part del grup de treball ("Working group") de EMEUNET (the emerging eular network-grup de joves reumatòlegs de la societat europea de reumatologia EULAR).

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Sra. Vanesa
Costa Cosculluela
Nursing Supervisor
Accident and Emergency Department
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dra. Helena
Borrell Paños
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Maria
Pascual Pastor