Talent on Campus

Maria López Lasanta's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Maria
López Lasanta

Dra.
Maria
López
Lasanta

Sóc facultativa especialista en reumatologia, investigadora postdoctoral del Grup de Recerca de Reumatologia (GRR-VHIR) i coordinadora de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat (UIA) del Servei de Reumatologia. Aquesta unitat està formada per un equip de professionals experts, amb una llarga trajectòria en el seguiment de pacients amb artritis inflamatòries cròniques i malalties sistèmiques autoimmunes.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2017 treballo com a metge adjunt a la Unitat de Reproducció Assistida i Endocrinologia Ginecològica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. En aquest mateix centre formo part del comitè de preservació de fertilitat així com del comitè de genètica reproductiva.

Així mateix, sóc tutora de residents de reumatologia i, des de 2011, coordinadora clínica de l'IMID-Consortium, el que em proporciona una marcada experiència col·laborativa en l'estudi translacional de les malalties IMID. 

La meva pràctica assistencial se centra sobretot en el seguiment altament especialitzat de pacients amb artritis reumatoide i artritis d'inici a través de la Unitat d'Artritis Precoç (UAP) de recent creació.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Sr. Salvador
Campos Badia
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Helena
Borrell Paños
Sra. Marta
Muste Diaz
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Maria
Pascual Pastor