Talent on Campus

Estefania Moreno Ruzafa's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Estefania
Moreno Ruzafa

Dra.
Estefania
Moreno
Ruzafa

Sóc metge adjunt de reumatologia i desenvolupo la meva activitat mèdica a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i a la Unitat de Transició dels Pacients amb Malalties Reumàtiques de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on som centre de referència en l'àmbit català pel diagnòstic i maneig d'aquest grup de pacients.

Dins la reumatologia pediàtrica, els meus principals interessos se centren a l'artritis idiopàtica juvenil i les malalties autoinflamatòries.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1999. Vaig concloure la meva formació com a especialitat de reumatologia l'any 2004 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Des de la finalització de la meva especialitat, he treballat com a reumatòloga portant consulta de reumatologia pediàtrica en dos centres comarcals. Des del gener de 2018, treballo a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron.

Durant la meva formació de continuïtat, he fet una estada a l'Hospital Gaslini, centre de referència de reumatologia pediàtrica en l'àmbit internacional.

Actualment, participo com a col·laboradora en diferents projectes d'investigació nacionals i internacionals i dos estudis finançats pel Fons d'Investigacions Sanitàries (FIS) de l'Institut Carlos III en Síndrome d'activació macrofàgia i en artritis idiopàtica juvenil.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Sra. Marta
Muste Diaz
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Maria
López Lasanta
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dra. Helena
Borrell Paños