Talent on Campus

Susana Clemente Bautista's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Susana
Clemente Bautista

Sra.
Susana
Clemente
Bautista

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo al Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona   

 El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament, l’elaboració dels medicaments per a pacients ingressats i ambulatoris, l’atenció farmacèutica centrada en l’ús segur dels fàrmacs, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció del pacient. 

 Actualment sóc la farmacèutica pediàtrica referent de l’atenció farmacèutica de les unitats de Gastroenterologia, hepatologia i suport nutricional, neurologia, cures intensives i medicina pediàtrica.

 Tanmateix, la docència i la investigació són dos àmbits en els quals estic implicada activament, per tal de promoure i generar coneixement de l’ús del medicament.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i em vaig incorporar com adjunta a la Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron quan vaig acabar la meva formació com a FIR en aquest hospital al 2003.

La docència des de sempre ha estat present en la meva activitat. He participat en cursos de formació continuada adreçats a professionals del nostre hospital i a farmacèutics especialistes en Farmàcia Hospitalària. Des de la meva incorporació a la Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona he participat activament en l’organització anual del Curs de Farmàcia Pediàtrica, per a farmacèutics que volen completar els coneixements en aquest camp. Sóc tutora de residents des de l’any 2018.

També he participat activament en diversos treballs d'investigació i assajos clínics. Estic vinculada al grup de treball Farmatrasplante, de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria, dedicat a l’atenció farmacèutica i a la  recerca en l’àmbit del trasplantament d’òrgan sòlid.

 

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sr. Carlos Javier
Parramón Teixidó
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Sra. Aurora
Fernandez Polo
Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Sra. Mª Josep
Cabañas Poy
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Specialist Pharmacy Technician
Pharmacy