Talent on Campus

Carlos Javier Parramón Teixidó's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sr. Carlos Javier
Parramón Teixidó

Sr.
Carlos Javier
Parramón
Teixidó

Sóc farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron.

El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament i l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels medicaments, l'elaboració dels medicaments per a tractaments individualitzats tant per a pacients ingressats com ambulatoris, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinari pel pacient.

Estic implicat en les àrees de Neonatologia, Hospital de Dia Pediàtric Polivalent i les Unitats d'Hospitalització de Ginecologia i Patologia Mamària. També sóc responsable de l'àrea de preparació de medicaments estèrils.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location
Curriculum

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016, quan vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. 

Posteriorment, m'he incorporat a treballar a la Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la dona, en un equip amb gran experiència i motivador.

Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits on participem activament, per tal de promoure el coneixement de l'ús del medicament.

  
Related professionals
Sra. Susana
Clemente Bautista
Pharmacist
Pharmacy
Sra. Mª Josep
Cabañas Poy
Sra. Aurora
Fernandez Polo
Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Specialist Pharmacy Technician
Pharmacy