Talent on Campus

Aurora Fernandez Polo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Aurora
Fernandez Polo

Sra.
Aurora
Fernandez
Polo

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Maternoinfantil.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacist
Pharmacy
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Location
Curriculum

Currículum

Vaig fer l'especialitat de farmàcia Hospitalària al Servei de Farmàcia de l'Hospital Vall d'Hebron, i des del 2009 sóc adjunta de Farmàcia de l'Hospital Maternoinfantil i especialista en l'ús dels medicaments a pediatria i l'atenció farmacèutica al pacient pediàtric.

La meva tasca assistencial està centrada en l'atenció farmacèutica i la dispensació de medicaments a l'àrea de farmàcia de dispensació de medicaments a pacients ambulatoris i el Programa d’optimització de l’ús dels antimicrobians (PROA-NEN).

Sóc especialista en l'ús de medicaments orfes per a malalties minoritàries, i més concretament en el tractament de pacients amb immunodeficiències primàries, pacients pediàtrics amb patologia renal, trasplantament, fibrosi quística i VIH a pediatria.

Des de l'any 2015, coordino el programa d'ús adequat d'antimicrobians a pediatria (PROA-NEN) conjuntament amb la unitat de patologia infecciosa i immunodeficiències a pediatria i el servei de microbiologia i sóc membre de la subcomissió d'antibiòtics de l'hospital.

La docència i la investigació són dos àmbits en els quals estic implicada activament. Des del punt de vistal docent, sóc tutora d'estudiants de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona des de l'any 2013 i en l'àmbit de la investigació, formo part com a investigadora en l'equip multidisciplinari del grup de recerca del VHIR "Infecció en el nen immunodeprimit" en el que la meva tasca està centrada en el camp dels antimicrobians i l'ús d'immunoglobulines a pediatria.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Sra. Susana
Clemente Bautista
Pharmacist
Pharmacy
Sr. Carlos Javier
Parramón Teixidó
Sra. Mª Josep
Cabañas Poy
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Specialist Pharmacy Technician
Pharmacy