Talent on Campus

Raul Cocera Rodriguez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Raul
Cocera Rodríguez

Dr.
Raul
Cocera
Rodríguez

Sóc metge adjunt del servei de Urologia. Desenvolupo la meva activitat mèdica dintre  de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica i com a responsable de la  Unitat de Andrologia. Així mateix formo part de l’equip de professionals dedicats al seguiment i control urològic del pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Urology
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2012 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona (2013-2018) , aconseguint al  el certificat “Fellow of the European Board of Urology “ al 2018.

Des de juny del 2018 sóc facultatiu especialista de Urologia al Hospital Vall Hebron (HVH) i sóc responsable de la  Unitat de Andrologia i membre de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, a més participo al comitè de lesionats medul·lars de HVH.

La meva activitat assistencial es centra fonamentalment en la andrologia i la patologia funcional del aparell urinari, amb especial dedicació a la cirurgia protètica urològica (pròtesis de penis i dispositius antincontinència femenins i masculins). 

Sóc membre de la Secció de Andrologia de la Societat Catalana de Urologia, de la Societat Espanyola de Urologia i de la Associació Espanyola de andrologia, medicina sexual i reproductiva.

Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, sent  autor i coautor de ponències en diferent congressos a si com de articles publicats en revistes nacionals i internacionals.

  
Related professionals
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Head of Department
Urology
Dr. Juan
Morote Robles
Doctor
Urology
Oncology, Biomedical Research in Urology
Dr. Enric
Miret Alomar
Dr. Jordi
Ropero Valverde
Dr. Lucas
Regis Plácido
Doctor
Urology
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Head of Section
Urology
Dr. Alonso
Narvaez Barros
Dra. Ana
Celma Domènech
Doctor
Urology
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Doctor
Urology
Dr. David
Lorente García
Dra. Marta
Allué López
Dr. Jacques
Planas Morin
Doctor
Urology
Dr. Carlos
Salvador Lacambra