Talent on Campus

Fernando Lozano Palacio's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Fernando
Lozano Palacio

Dr.
Fernando
Lozano
Palacio

Sóc metge especialitzat en Urologia i Trasplantament renal. Em vaig incorporar com a metge adjunt a l'Hospital Vall d’Hebron el 2010, després d'acabar la meva formació com a especialista a l'Hospital de Bellvitge. Des d'aquesta data, formo part de la Unitat de Uro-Oncologia del servei d'Urologia dedicat a la unitat de patologia urotelial (carcinoma vesical i tumor de vies urinàries).

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Urology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig realitzar la carrera de Medicina i Cirurgia en la Universitat Autònoma de Madrid que vaig finalitzar en 2004. Posteriorment em vaig especialitzar en Urologia i Trasplantament Renal a l'Hospital de Bellvitge. 

 
El 2008 vaig obtenir el DEA (diploma d'Estudis Avançats) per la Universitat de Barcelona. Després d'això, em vaig incorporar en 2010 com a metge adjunt al servei d'Urologia de l'Hospital Vall d’Hebron a la unitat de Uro-Oncologia. Subespecializado en la patologia urotelial (carcinoma vesical i tumor de vies urinàries). 
 
Des de la meva incorporació he realitzat diverses publicacions a revistes nacionals i internacionals, participat en estudis multicèntrics i comunicacions a diversos congressos nacionals i internacionals. 
 
Col·laborador de diversos estudis en els grups de treball de VHIO (Vall d Hebron InstitutOncologia) i VHIR (Vall d Hebron Institut de Recerca), on formo part de dos projectes com a investigador principal. En 2011 vaig obtenir el FEBU (Fellow of the European Board ofUrology). 
Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

Sóc membre de la Societat Catalana d'Urologia, Associació Espanyola d'Urologia i European Association of Urology. Formo part del grup CUETO (Club Urològic Espanyol de Tractament Oncològic).

  
Related professionals
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Head of Department
Urology
Dr. Juan
Morote Robles
Doctor
Urology
Oncology, Biomedical Research in Urology
Dr. David
Lorente García
Dr. Alonso
Narvaez Barros
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Head of Section
Urology
Dr. Jordi
Ropero Valverde
Dra. Marta
Allué López
Dr. Raul
Cocera Rodríguez
Doctor
Urology
Dr. Luis
Castro Sáder
Dr. Lucas
Regis Plácido
Doctor
Urology
Dr. Jacques
Planas Morin
Doctor
Urology
Dr. Enric
Miret Alomar
Dr. José
Placer Santos
Doctor
Urology