Talent on Campus

Jacques Planas Morin's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Jacques
Planas Morin

Dr.
Jacques
Planas
Morin

Sóc metge adjunt del Servei d’Urologia, amb especial interès en la recerca, diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Càncer de Pròstata, dedicada a l’atenció especialitzada i integral dels malalts afectes d’aquesta patologia.

 

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Urology
Location
Curriculum

Currículum

L’any 1998 em vaig llincenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2004 vaig finalitzar la formació com especialista en Urologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 

Des de 2004 treballo com a Facultatiu Especialista en Urologia a l’Hospital Vall d’Hebrón, dedicant-me específicament al diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. L’any 2007 vaig obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Des de l’any 2019 exerceixo com a Cap de Secció (en funcions) de la Secció de Patologia Prostàtica i Renal. Actualment participo com a col·laborador en diversos projectes d’investigació i estudis finançats pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) de l’Instituto Carlos III, i com a investigador principal en diversos Assaigs Clínics en Càncer de Pròstata. 

Sóc membre de la Asociación Española de Urología i de la European Association of Urology. Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals on sovint participo com a ponent. He estat el Director del primer Curs Internacional “Prostate Cancer Lives Matter”.

 

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Head of Department
Urology
Dr. Juan
Morote Robles
Doctor
Urology
Oncology, Biomedical Research in Urology
Dr. Luis
Castro Sáder
Dr. Carlos
Salvador Lacambra
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Head of Section
Urology
Dra. Mercè
Cuadras Solé
Dr. Albert
Carrión Puig
Doctor
Urology
Dr. David
Lorente García
Dr. José
Placer Santos
Doctor
Urology
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Doctor
Urology
Dr. Jordi
Ropero Valverde
Dra. Ana
Celma Domènech
Doctor
Urology
Dra. Marta
Allué López