Talent on Campus

Nuria Jiménez Segovia's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Nuria
Jiménez Segovia

Sra.
Nuria
Jiménez
Segovia

Sóc infermera amb experiència dins l’àmbit de la neonatologia, pediatria i obstetrícia. Actualment, estic aprofundint els meus coneixements en aquests àmbits i diversificant la meva experiència professional en diversos hospitals de diferents nivells.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nurse
Neonatology
Location
Curriculum

Currículum

L’any 2015 vaig finalitzar els meus estudis de Grau d’infermeria, on vaig cursar la menció d’Infància i salut. Des d’aleshores, vaig iniciar la meva carrera professional a l’Hospital Maternoinfantil, on encara segueixo treballant. En aquest hospital he treballat bàsicament a les àrees de Neonatologia, tan a la Unitat de Cures Intensives com a la unitat d’hospitalització de nounats. Per altra banda, he ampliat horitzons i també he treballat en d’altres hospitals en les àrees de Pediatria, Nursery, Obstetrícia i Ginecologia. Formació Per seguir formant-me en aquesta especialitat, he realitzat cursos interns i actualment estic cursant el màster en Cures intensives pediàtriques i neonatals d’aquest mateix hospital.

  
Related professionals
Dr. Félix
Castillo Salinas
Head of Department
Neonatology
Growth and Development
Sra. Mª Del Pilar
Gutiérrez Barceló
Nursing Supervisor
Neonatology
Dr. Cèsar W.
Ruiz Campillo
Head of Section
Neonatology
Dr. Héctor
Boix Alonso
Clinical Nanomedicine and Advanced Therapies Research Centre. Bioengineering, Cell Therapy and Surgery in Congenital Anomalies