Talent on Campus

Mª Del Pilar Gutiérrez Barceló's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Mª Del Pilar
Gutiérrez Barceló

Sra.
Mª Del Pilar
Gutiérrez
Barceló

Sóc infermera especialista en pediatria, a més de postgrau en atenció d'infermeria al pacient en estat Crític i màster en infermeria medicoquirúrgica en pacient Crític per la Universitat de Barcelona (UAB). A més, sóc "superusuària" de l'Estació de Treball Metavision Critical Care i referent de l'Estació de Treball en Nounats de Centricity Critical Care. Dintre dels meus principals objectius està el d'unificar les cures infermeres i augmentar la capacitació dels professionals que hi treballen, per proporcionar una assistència individualitzada i de màxima qualitat als pacients i les seves família. (Amb la integració i participació dels professionals).

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nursing Supervisor
Neonatology
Location
Curriculum

Currículum

Diplomada d'Infermeria des del 1988, he treballat com a infermera assistencial amb pacients adults fins al 1995 i del 1995 fins al maig del 2010 amb pacients de la Unitat de Crítics Neonatal. Actualment, exerceixo el rol d'Infermera supervisora de la Unitat de Neonatologia (àrees de Crítics, Semicritics i Hospitalització). A més, desenvolupo diferents activitats docents: professora associada a la UB (1990-1992); docent de pràctica alumnes de pregrau; cursos de formació continuada i sistemes informàtics, a més del postgrau curs d'atenció al nen amb problemes de salut (Universitat Tarragona).

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Félix
Castillo Salinas
Head of Department
Neonatology
Growth and Development
Dr. Cèsar W.
Ruiz Campillo
Head of Section
Neonatology
Dr. Héctor
Boix Alonso
Clinical Nanomedicine and Advanced Therapies Research Centre. Bioengineering, Cell Therapy and Surgery in Congenital Anomalies
Sra. Nuria
Jiménez Segovia