Talent on Campus

Félix Castillo Salinas's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Félix
Castillo Salinas

Dr.
Félix
Castillo
Salinas

Sóc cap de Servei de Neonatologia, professor associat de pediatria a la Universitat Autònoma de Barcelona i Director del Màster en Neonatologia de la mateixa universitat.  

De petit volia ser metge, de jove pediatre i de menys jove em vaig enamorar de la neonatologia. Al costat de la meva família i la muntanya són els pilars de la meva vida.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Head of Department
Neonatology
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Growth and Development
Location
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialitzat en Pediatria via MIR. Tinc el grau de doctor per la UAB sent Premi Extraordinari de Doctorat. He fet un Màster en Gestió Clínica a la UOC.

A més sóc professor associat de Pediatria a la UAB. Gaudeixo i aprenc cada dia amb la docència. 

Estic acreditat en Neonatologia per la Societat Espanyola de Neonatologia i porto 30 anys d'experiència en aquesta especialitat. Mai seran suficients.

He publicat molts  articles en revistes nacionals i internacionals. També, he presentat ponències en congressos nacionals i internacionals.

Sóc Membre del Grup de Recerca en Creixement i Desenvolupament i de Neonatologia de l'Institut de recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (VHIR).

El meu gran objectiu és ser feliç amb el que faig.

  
Related professionals
Dr. Cèsar W.
Ruiz Campillo
Head of Section
Neonatology
Sra. Mª Del Pilar
Gutiérrez Barceló
Nursing Supervisor
Neonatology
Dr. Héctor
Boix Alonso
Clinical Nanomedicine and Advanced Therapies Research Centre. Bioengineering, Cell Therapy and Surgery in Congenital Anomalies
Sra. Nuria
Jiménez Segovia