Talent on Campus

Mario Culebras Amigo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Mario
Culebras Amigo

Dr.
Mario
Culebras
Amigo

Sóc metge especialista en Pneumologia i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Desenvolupo principalment la meva tasca assistencial al Gabinet de Broncoscòpies, amb una àmplia experiència en broncoscòpia flexible d'alta complexitat. Porto una consulta monogràfica de Diagnòstic Ràpid de Neoplàsia de Pulmó i sóc membre del Comitè de Tumors Toràcics de l'Hospital. Centro la meva tasca de Recerca i Docència en totes aquestes àrees i completo la meva activitat fent guàrdies de la meva especialitat.

 

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Pneumology
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Pneumology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig cursar els estudis de llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Unitat Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH), des del 1993 al 1999. Vaig acabar la residència de l'especialitat de Pneumologia a l'HUVH l'any 2004.

Fins a l'any 2009 vaig treballar com a metge adjunt de la Unitat de Pneumologia del Servei de Medicina Interna a l'Hospital Santa Caterina de Salt (Girona), sent el president del Comitè de Tumors Toràcics durant més de 2 anys, i com a metge adjunt d'urgències de Pneumologia a l'HUVH, a on també realitzava tasques d'investigació en Fibrosi Quística (destacant la concessió d'una beca FIS el 2006).

Des del 2009 sóc metge adjunt del Servei de Pneumologia de l'HUVH, centrant sempre la meva tasca assistencial al Gabinet de Broncoscòpies, a més de la RAE al CAP Sant Andreu fins al 2013 i posteriorment a la consulta de Diagnòstic Ràpid de Neoplàsia de Pulmó. Sóc membre del Comitè de Tumors Toràcics de l'HUVH des del 2012. Des del juliol de 2018 sóc el coordinador del Gabinet de Broncoscòpies i de la unitat de Diagnòstic Ràpid de Neoplàsia de Pulmó, i des del juliol de 2021 també de les guàrdies de Pneumologia de l'HUVH.

Dedico els meus esforços en Recerca a l'àrea de la broncoscòpia, tot i que col·laboro també en altres àrees de la Pneumologia i en assajos clínics. El 2017 vaig assolir el grau de Doctor en Medicina per la UAB, amb un projecte sobre Fibrosi Quística. Pertanyo al Centro de Investigación Biomédica en Red en Enfermedades Respiratorias (CIBERES). Sóc autor de diverses publicacions i capítols de llibre.

He estat secretari de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP) durant 2 anys (2010-2012), així com del Comitè d'Hemoptisi Amenaçant de l'HUVH (2012-2014). Sóc revisor de la revista científica Archivos de Bronconeumología des del 2013.

group_container
Perfils XXSS
 
Related professionals
Dr. Jaume Joan
Ferrer Sancho
Head of Department
Pneumology
Dr. Maria Luiza
De Souza Galvão
Medical Coordinator
Pneumology
Dra. Mercedes
Pallero Castillo
Doctor
Pneumology
Dr. Marc
Miravitlles
Sra. Laia
Vilalta Amblàs