Talent on Campus

Maria Luiza De Souza Galvão's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Maria Luiza
De Souza Galvão

Dr.
Maria Luiza
De Souza
Galvão

Sóc pneumòloga i em dedico al diagnòstic, tractament, control i recerca de la tuberculosi (TB) des de 1998.

Sóc la Coordinadora de la Unitat de TB Vall d'Hebron-Drassanes i també la responsable de la consulta de TB del Servei de Pneumologia.

Organitzo cursos de TB i sóc la Coordinadora del Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia.

He realitzat Màsters en Gestió Clínica i Lideratge i segueixo formació continuada assistint a cursos i congressos nacionals i internacionals.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Medical Coordinator
Pneumology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig fer la residència de pneumologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. En acabar vaig tenir l'oportunitat de començar a treballar de seguida al Dispensari de Tuberculosi del Dr. Lluís Sayé, que posteriorment es va traslladar a l'edifici del CAP Drassanes i que l'any 2013 va ser adscrit a l'Hospital Vall d'Hebron. Des de l'any 2010 sóc la Coordinadora de la Unitat de TB.

Al llarg d'aquests anys he organitzat diversos cursos de formació en TB, he participat com a ponent i moderadora en molts congressos nacionals i internacionals i he participat en la publicació de més de 30 articles en revistes indexades. Sóc professora del Màster de TB de la Universitat Oberta de Catalunya.

El nostre grup va ser pioner en la utilització del quantiferon i el TSpot .TB a España i la meva tesi doctoral va ser sobre "Aplicabilitat clínica de les tècniques de detecció in vitro de l'interferó gamma en la infecció i la malaltia tuberculosa".

Coordino el Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia amb especial interés en les malalties per micobacteris no tuberculosos, la infecció tuberculosa latent i la TB en general.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Related professionals
Dr. Jaume Joan
Ferrer Sancho
Head of Department
Pneumology
Dr. Marc
Miravitlles
Dr. Mario
Culebras Amigo
Dra. Mercedes
Pallero Castillo
Doctor
Pneumology
Sra. Laia
Vilalta Amblàs