Talent on Campus

Luis Coronel Tarancón's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Luis
Coronel Tarancón

Dr.
Luis
Coronel
Tarancón

Sóc especialista en Reumatología i desenvolupament la meva activitat com a membre adjunt al servei de Reumatología i Urgències. Formo part de la Unitat d'Artritis Inflamatòries Cròniques (Artritis d'inici) i de la Unitat d'Imatge (UTE) del servei de reumatología. El meu interès principal és en relació amb el maneig de pacients amb patologia inflamatòria i autoimmune a través del suport de la imatge tant com eina diagnòstica com en monitoratge i guia per a procediments intervencionistes.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Doctor
Internal Medicine, Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Abans de finalitzar la residència eln 2019 vaig realitzar una estada en la Universitat de Yale en un programa de dos mesos en “Yale Interdisciplinary Centri for Bioethics” on vaig aprofundir en els aspectes ètics relacionats amb la medicina i recerca.

Entre 2019 i 2020 vaig estar a París després d'obtenir una beca de recerca on vaig aprofundir en les característiques ecogràfiques en la psoriasis, artritis psoriásica i malalties microcristal·lines, així com en estadística i metodologia de la recerca.

El febrer de 2021 em vaig incorporar a l'equip d'urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i al juny al servei de Reumatología, centrant-me en l'assistència de pacients amb artritis d'inici, artritis reumatoide i disposo d'una consulta monogràfica d'ecografia.

Sóc membre del grup de treball d'ecografia de la Societat Espanyola de Reumatología (ECOSER) i de la Societat Catalana d'Ecografia (ECOCAT).

Actualment també sóc professor de Màster d'ecografia i sonoanatomía de la Universitat de Barcelona.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Sra. Ana Elena
Ruiz Alcaraz
Nursing Supervisor
Internal Medicine
Dra. Cristina
Soler Lladó
Doctor
Internal Medicine
Dr. Josep
Pardos
Dr. Vicent
Fonollosa Pla
Doctor
Internal Medicine
Dr. Alfredo
Guillén del Castillo
Sra. Lidia
Iñigo Cruces
Nurse
Internal Medicine