Talent on Campus

Jaume Francisco Pascual's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Jaume
Francisco Pascual

Dr.
Jaume
Francisco
Pascual

Soc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat mèdica principal es desenvolupa a la unitat d'arrítmies, on realitzem el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients que presenten trastorns del ritme cardíac. La nostra activitat diària inclou tant la pràctica exploracions diagnòstiques i terapèutiques intervencionistes invasives (com estudis electrofisiològics, ablacions d'arrítmies, implants de desfibril·ladors o resincronitzadors cardíacs) com no invasives. Tanmateix, realitzem investigació clínica en el camp de les arrítmies.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Cardiology
Location
Curriculum

Currículum

L’any 2007 vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina per la universitat autònoma de Barcelona. 

Entre els anys 2007 a 2012 vaig realitzar la formació via MIR com especialista en cardiologia  a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Posteriorment vaig passar a formar part com metge adjunt del servei de cardiologia de l’hospital universitari Vall d’Hebron, on inicialment vaig combinar la practica de la cardiologia clínica amb la formació com subespecialista en electrofisiologia i arrítmies. 

 A l’any 2016 vaig rebre l’acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA) i l’acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA). 

He complementat la formació mèdica amb la diplomatura en estadística en ciències de la salut per la universitat autònoma de Barcelona i amb el màster d’ablacions d’arrítmies complexes de la universitat d’Alcalà i actualment estic finalitzant els estudis de doctorat en medicina.  

Des del punt de vista docent, co-dirigeixo les jornades d’actualització en fibril·lació auricular, col·laboro en diferents cursos de post grau i de formació continuada així com amb la formació dels estudiants de Medicina. 

Les meves ares d’interès en la recerca son l’ablació d’arrítmies complexes, la síncope i el tractament amb dispositius cardíacs. 

 
Noticies relacionades
Related professionals
Sra. Natalia
González Otero
Dr. Ignacio
Ferreira González
Head of Unit
Cardiology
Lead Researcher
Cardiovascular Diseases
Dra. Laura
Dos Subirà
Head of Section
Cardiology
Lead Researcher
Cardiovascular Diseases
Dra. Ana Belén
Méndez Fernández
Medical Coordinator
Cardiology
Dra. Laura
Galian Gay
Dr. Jordi
Pérez Rodón
Doctor
Cardiology
Dra. Alba
Santos Ortega
Doctor
Cardiology
Dra. Asunción
Torrents Fernández
Dra. Begoña
Benito Villabriga
Dr. Jordi
Bañeras Rius
Doctor
Cardiology
Dra. Nuria
Rivas Gándara
Dra. Gisela
Teixido Tura
Dra. Berta
Miranda Barrio