Talent on Campus

Gloria Gálvez Hernando's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Gloria
Gálvez Hernando

Sra.
Gloria
Gálvez
Hernando

Soc doctora en Psicologia Social per la UAB, llicenciada en Geografia i Història i infermera. M’agraden els grans reptes sobretot si són innovadors. Treballo en col·laboració amb un gran equip de persones per conèixer i donar resposta a les necessitats dels pacients i dels seus familiars.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Head of Unit
Social Work
Location
Curriculum

Currículum

He desenvolupat la meva tasca professional des de 1987 en l’àrea assistencial, de la gestió i la docència.
En l’àmbit assistencial, en el Servei de Cures Intensives d’un hospital de tercer nivell, en la docència com a professora associada en el Departament d’Infermeria Medicoquirúrgica de la Universitat de Barcelona i en l’àmbit de la gestió, primer com a comandament de la Direcció d’infermeria d’un hospital terciari i des de fa 15 anys com a responsable de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania de diferents organitzacions sanitàries. Des de 2016 treballo com a Cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital General .

La meva formació acadèmica es complementa amb un màster en Gestió Sanitària, màster en Mediació i resolució de conflictes en organitzacions sanitàries i màster en Investigació amb metodologia qualitativa.

He fet diferents publicacions relacionades amb l'opinió i satisfacció dels pacients i actualment col•laboro amb publicacions periòdiques en diferents blogs de gestió sanitària, amb l’objectiu de donar-li veu al pacient i visibilitat a la seva experiència en l’entorn sanitari.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Noticies relacionades
Related professionals
Sra. Maria Elisabet
Monterde Ochoa
Social Assistant
Psychiatry
Sra. Thais
Ballabriga Córdoba
Social Assistant
Psychiatry