Talent on Campus

Paula Garcia Aguilar's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Paula
Garcia Aguilar

Dra.
Paula
Garcia
Aguilar

Sóc Llicenciada en Medicina i especialista en Ginecologia i Obstetrícia amb especial interès per la medicina perinatal i fetal, que fa referència a qualsevol patologia del fetus així com al seu maneig i tractament intraúter, si s’escau.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Foetal Medicine
Location
Curriculum

Currículum

Vaig cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Barcelona (UB) al Campus Hospital Clínic del 2008 al 2014 i a través del sistema MIR vaig obtenir la plaça de resident per a cursar l’especialitat en Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona entre els anys 2015 i 2019. Va ser durant aquesta etapa que vaig dirigir la meva atenció a la medicina maternofetal, realitzant una estada formativa a la Fetal Medicine Foundation de Londres durant l'últim any de la meva residència.


Vaig iniciar la meva activitat assistencial i investigadora en el marc perinatal l'any 2019 a l'Hospital Vall d’Hebron. Actualment formo part del Servei d’Obstetrícia de l’Hospital Infantil i de la Dona, on estic formant-me de manera més específica en medicina fetal.

 
Related professionals
Dra. Carlota
Rodó
Doctor
Foetal Medicine
Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dra. Nerea
Maiz
Doctor
Foetal Medicine
Researcher
Maternal and Foetal Medicine