Talent on Campus

Nerea Maiz's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Nerea
Maiz

Dra.
Nerea
Maiz

Sóc metge, especialista en Obstetrícia i Ginecologia amb experiència en Medicina Fetal. He desenvolupat la meva carrera en dues àrees, un és la Medicina Fetal, i una altra és la recerca. Actualment formo part de la Unitat de Medicina Fetal de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i a més sóc la Coordinadora de Recerca del Servei.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Foetal Medicine
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Location
Curriculum

Currículum

L'any 2016 em vaig incorporar a l'equip de Medicina Materno Fetal de l'Hospital Vall d'Hebron, on puc compaginar les dues àrees del meu treball que m'apassionen: la Medicina Fetal i la recerca.

Experiència prèvia:
Després de realitzar els estudis de Llicenciatura a la Universitat de Navarra, vaig dur a terme l'especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Sant Joan de Déu entre els anys 1998 i 2002. El 2003 em vaig incorporar a treballar a l'Institut Universitari Dexeus, on vaig iniciar la meva subespecialització i es va despertar la meva passió per la Medicina Fetal. Entre 2006 i 2009 vaig treballar com Research Fellow al King's College Hospital de Londres, sota la supervisió del Professor Nicolaides, sent aquest un punt d'inflexió en la meva carrera. Durant aquest període em vaig subespecialitzar en Medicina i Teràpia Fetal i em vaig formar com a investigadora, duent a terme els treballs que van donar lloc a la defensa de la meva tesi doctoral el 2010 a la Universitat de Barcelona. Entre el 2011 i 2016 vaig treballar a l'Hospital Universitari Cruces (Biscaia), on vaig ajudar a posar en marxa la Unitat de Medicina i Teràpia Fetal.

Activitat docent:
Des de l'any 2006 he participat com a docent en múltiples cursos de formació, tant en l'àmbit nacional com en l'àmbit internacional a Amèrica Llatina i a Europa. Vaig ser professora associada a l'assignatura d'Obstetrícia a la Universitat del País Basc entre 2012 i 2016.

Activitat investigadora:
La meva carrera investigadora es va iniciar a Londres el 2006, posteriorment vaig cursar el Màster de Metodologia de Recerca a la UAB entre 2009-2013. Sóc autora o coautora de més de 50 articles en revistes internacionals.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

- Vocal de la junta Sección de Ecografía de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia

- Vocal de la junta de la Asociación Española de Diagnóstico Prenatal

 
Related professionals
Dra. Paula
Garcia Aguilar
Dra. Carlota
Rodó
Doctor
Foetal Medicine
Researcher
Maternal and Foetal Medicine