Talent on Campus

Montserrat Martínez Muñoz's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Montserrat
Martínez Muñoz

Sra.
Montserrat
Martínez
Muñoz

Soc infermera especialista en pediatria, encara que la meva experiència dels darreres 11 anys ha estat centrada en la gestió hospitalària, principalment en la formació, docència i en la recerca en cures. El meu interès professional és donar suport i contribuir a l'excel·lència en les cures, fent visible els resultats de la practica clínica a la salut de la població. Actualment soc adjunta a la Direcció d'Infermeria com a responsable del àrea del Coneixement i Avaluació. Lidero el programa BPSO

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Nursing Associate
Nursing Management
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2006 sóc adjunta a la Direcció d'Infermeria, en aquests 11 anys d'experiència he liderat projectes institucionals de gran impacte per la institució i per les cures d'infermeria, com la implantació dels sistemes d'informació hospitalari (SAP, gacela.care, silicon, etc.). La configuració de la Subcomissió de Docència d'Infermeria en la que desenvolupo les meves funcions com a presidenta. Actualment també sóc la responsable de la implantació del programa Best Practices Spotlight Organizations (BPSO®) amb l'objectiu d'implantar i avaluar les guies de bones pràctiques RNAO (Registred Nursing Ontario).

Com infermera assistencial, la meva experiència es concentra en l'àmbit pediàtric, com infermera especialista en pediatria, principalment en àrees d'oncologia, hematologia i trasplantament de progenitors hematopoètics. He treballat en hospitals privats com la Clínica Dexeus, concertats com H. Sant. Pau i públics com l'Hospital Universitari Vall d'Hebron en el que porto mes de 25 anys.

Vaig estudiar Infermeria en la UAB, i posteriorment vaig realitzar estudis de postgrau, un en l'àmbit de la dietètica i nutrició, un altre en les cures del nen i l'adolescent i un altre en gestió de cures i gestores de casos. El darrer títol universitari és el de Màster en Recerca i Innovació en Cures per la UAB. La meva tesina ha estat dedicada a conèixer l'impacte dels sistemes d'informació hospitalari en la prestació de cures.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sra. Mª Àngels
Barba Flores
Director of Nursing
Nursing Management
Sra. Roser
Lara Fernandez
Nursing Associate
Nursing Management
Sra. Maria Isabel
Rodríguez Hernández
Deputy Director of Nursing
Nursing Management
Sr. Joan
del Oso Morán
Nurse
Nursing Management
Sra. Esperanza
Zuriguel Pérez
Nurse
Nursing Management
Multidisciplinary Nursing Research Group