Talent on Campus

Mireia Forner Puntonet's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Mireia
Forner Puntonet

Sra.
Mireia
Forner
Puntonet

Sóc psicòloga especialista en psicologia clínica. Màster en Psicologia i Psiquiatria infanto-juvenil per la Universitat de Barcelona. Adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron dins de la secció d'Interconsulta i Programes d'Enllaç.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychologist
Psychiatrics
Location
Curriculum

Currículum

Actualment treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i les seves famílies, amb pacients amb malalties minoritàries i amb víctimes d'abús sexual infantil. Aquestes àrees de treball m'han portat a especialitzar-me en tractaments psicològics basats en l'evidència pel trastorn d'estrès posttraumàtic. M'interessa tant el vessant clínic, com la recerca i la docència.

Participo com a Professora col·laboradora en el Màster d'Endocrinologia Pediàtrica de la Universitat Autònoma de Barcelona i en el Postgrau d'Expert en TDAH, trastorns de l'aprenentatge i de la conducta de la Fundació Privada Adana.

Sóc membre del Comitè d'Humanització del nostre hospital, del grup de treball de l'hospital infantil sobre Benestar Emocional; així mateix, també formo part del grup de treball sobre la Transició. Membre del grup de treball sobre Violències Sexuals en la infància i l'adolescència de l'Ajuntament de Barcelona.

Durant la pandèmia de la COVID-19 vaig ser la coordinadora de l'atenció psicològica i psiquiàtrica a familiars i a professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Josep Antoni
Ramos Quiroga
Head of Department
Psychiatry
Lead Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Psychiatrics
Dra. Gemma
Español Martin
Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Dr. Marc
Ferrer Vinardell
Head of Section
Psychiatry
Lead Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Dr. Jose A.
Navarro Sanchis
Sra. Annabella
García Morán
Dr. Xavier
Gastaminza Pérez
Sra. Núria
Bassas Bolibar