Talent on Campus

Annabella García Morán's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Annabella
García Morán

Sra.
Annabella
García
Morán

Soc psicòloga especialista en Psicologia Clínica pel Servei de Salut del Principat d'Astúries, Màster en Psicoteràpies per l'Hospital Universitari Príncep d'Astúries de Madrid i Postgrau en Atenció Psicosocial per la Universitat de Vic. 

La meva labor professional s'ha desenvolupat en hospitals públics i concertats de les xarxes de salut d'Astúries i de Catalunya, comptant amb 12 anys d'experiència amb pacients adults i 13 anys amb nens/as i adolescents, així com amb les seves famílies. 
 
He estat coordinadora de la Comunitat Terapèutica d'Avilés del 2004 al 2006.
Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychologist
Psychiatrics
Location
Curriculum

Currículum

Actualment treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i amb les seves famílies, amb pacients del Servei d’Endocrinologia i amb malalties minoritàries. 

Formo part del grup de treball sobre la Transició de menors amb malalties cròniques als equips mèdics d'adults. He treballat quatre anys en el Servei de Psicooncologia, amb labors assistencials i docents. 

Tinc interès i passió per la labor clínica, la docència i la recerca. He estat docent de quatre assignatures en la formació oficial PIR del Col·legi de Psicòlegs d'Astúries (1996 – 2000), docent adjunta en l'Institut de Formació Continuada a professionals sanitaris Adolfo Posada d'Astúries (2000 – 2004), i docent en Formació Continuada al Servei de Psicooncologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (2018-2019). 

He publicat en revistes de Psicologia i Pediatria, sóc autora d'un capítol en llibre sobre Psicologia i Discapacitat de l'Institut Asturià Adolfo Posada, i participo en diversos projectes de recerca sobre trasplantament i malalties greus en població de nens/as i adolescents.
 
Noticies relacionades
Related professionals
Dra. Gemma
Español Martin
Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Dr. Josep Antoni
Ramos Quiroga
Head of Department
Psychiatry
Lead Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Psychiatrics
Dr. Marc
Ferrer Vinardell
Head of Section
Psychiatry
Lead Researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Sra. Núria
Bassas Bolibar
Sra. Mireia
Forner Puntonet
Psychologist
Psychiatrics
Dr. Xavier
Gastaminza Pérez
Dr. Jose A.
Navarro Sanchis