Talent on Campus

Luis Riera Soler's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Luis
Riera Soler

Dr.
Luis
Riera
Soler

Sóc un radiòleg pediàtric que ha exercitat com a tal des del 2010,  especialment centrat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal. 

 
La meva principal motivació és ajudar al pacients, al companys de l'hospital i al desenvolupament de la medicina.
Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Radiologia Pediàtrica
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig incorporar a l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron el 2016, després de realitzar la residència a la Corporació Sanitària del Parc Taulí (2006-2010) i posteriorment exercir de radiòleg pediàtric a l'Hospital General de Catalunya (2011-2016).

En l'actualitat desenvolupo la meva activitat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal, amb especial col·laboració amb el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica i amb la Unitat de Pneumologia Pediàtrica i Fibrosi Quística.

He impartit docència anteriorment a alumnes del grau de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment realitzo activitat docent impartint classes a residents de radiologia en el Programa de Formació continuada en Radiodiagnòstic de la Societat Catalana de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge.

He impartit ponències en múltiples congressos, sempre en l'àmbit de la Radiologia Pediàtrica en congressos i cursos nacionals i internacionals.

En el referent a la meva formació sempre s'ha enfocat cap a la Radiologia Pediàtrica, realitzant una estada formativa de 3 mesos a Graz, Austria (2010). Actualment estic realitzant cursos amb la intenció d'obtenir el European Educational Curriculum in Paediatric Radiology.

Actualment exerceixo com a coordinador/responsable de la web oficial de la "Sociedad Española de Radiología Pediàtrica".

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Related professionals
Dra. Elida
Vazquez Mendez
Head of Department
Radiologia Pediàtrica
Dr. Ignacio
Delgado Álvarez
Dr. José Miguel
Escudero Fernández
Dr. Ángel
Sánchez-Montañez García-Carpintero
Doctor
Radiologia Pediàtrica
Dr. Joan-Albert
Prat Matifoll
Doctor
Radiologia Pediàtrica