Talent on Campus

Elida Vazquez Mendez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Elida
Vazquez Mendez

Dra.
Elida
Vazquez
Mendez

Sóc metge radiòleg, especialitzat en Radiologia pediàtrica i particularment en Neuroradiologia pediàtrica.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Head of Department
Radiologia Pediàtrica
Location
Curriculum

Currículum

Vaig cursar els meus estudis de Medicina a la Universitat d'Oviedo (Astúries) i vaig fer l'especialitat via MIR en Radiodiagnòstic a Madrid. Vaig ser contractada pel Servei de Radiologia pediàtrica d'aquest hospital i vaig completar un primer fellowship en Neuroradiologia Pediàtrica en el Children's Hospital de Cincinnati, Ohio (USA). Després d'uns anys vaig fer un segon fellowship a l'Hospital for Sick Children (Toronto, Ont, Canada).

He estat facultatiu especialista de Radiologia pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, posteriorment cap de Secció en aquest departament, i actualment sóc cap del Servei de Radiologia Pediàtrica des de Juliol de 2014. En els últims anys la meva principal àrea d'interès ha estat la Ressonància Magnètica prenatal i la Neuro-oncologia pediàtrica. Des de fa quinze anys sóc revisora nacional del grup de tumors cerebrals de la SEHOP.

El meu treball actual se centra a dirigir el Servei de Radiologia pediàtrica d'aquest hospital, tractant d'aconseguir el rendiment més gran assistencial i acadèmic possible.

 
Related professionals
Dr. Ángel
Sánchez-Montañez García-Carpintero
Doctor
Radiologia Pediàtrica
Dr. Ignacio
Delgado Álvarez
Dr. José Miguel
Escudero Fernández
Dr. Luis
Riera Soler
Doctor
Radiologia Pediàtrica
Dr. Joan-Albert
Prat Matifoll
Doctor
Radiologia Pediàtrica