Talent on Campus

Juan Pedro Barret Nerín's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Juan Pedro
Barret Nerín

Dr.
Juan Pedro
Barret
Nerín

Les meves dues passions són la ciència i l'art amb les mans. Des que era un nen volia ser metge i cirurgià. Vaig fer l'especialitat en l'Hospital que volia, Vall d'Hebron. I a la Unitat de Cremats vaig descobrir un món apassionant i ple de reptes.

La meva inquietud científica m'ha portat a treballar a diferents països, a ampliar coneixements i a aplicar tècniques quirúrgiques innovadores i complexes, de tercer nivell.

L'excel·lència en la cirurgia, la humiltat i la comprensió en el tracte amb els pacients són per a mi essencials en el desenvolupament de la meva professió.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Head of Department
Plastic Surgery and Burns
Location
Curriculum

Currículum

El meu expedient acadèmic em va permetre estudiar la carrera de medicina becat per la Universitat de Barcelona. Durant els meus últims anys de carrera, en fer pràctiques en hospitals, vaig veure les possibilitats que oferia l'especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora.

Em vaig formar com a especialista a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on vaig poder treballar a la Unitat de Cremats. Després vaig treballar als Estats Units, Països Baixos i Regne Unit, on vaig ampliar coneixements i tècniques quirúrgiques i vaig poder dirigir projectes de recerca.

Actualment sóc cap del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Entre les meves especialitats destaquen trasplantament de cara, tècniques de reconstrucció per tractar la paràlisi facial i també de cremats.

  
Related professionals
Dr. Jordi
Serracanta Domenech
Person in charge/Coordinator
Plastic Surgery and Burns
Lead Researcher
General Surgery
Sr. Carlos
Moreno Ramos
Nursing Supervisor
Plastic Surgery and Burns
Dr. Jorge
Aguilera Sáez
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Dr. Anselmo
Garrido Ferrer
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Dra. María Sonsoles
Cepeda Diez
Dra. Izaro
Hernan Marcaida
Doctor
Breast Pathology
Dra. Romy
Rossich Verdés
Doctor
Paediatric Intensive Care
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Sr. Miguel
Jiménez Pera
Nurse
Plastic Surgery and Burns