Talent on Campus

Jorge Aguilera Sáez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Jorge
Aguilera Sáez

Dr.
Jorge
Aguilera
Sáez

Sóc facultatiu especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica del Servei de Cirugia Plàstica i Cremats desde l'any 2015, després d'haver finalitzat la meva formació com a resident al Hospital Vall d'Hebron (2010-2015). Des de llavors desenvolupo la meva activitat assistencial diària a la Unitat de Cremats i a l'equip de Reconstrucció d'Extremitats.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Plastic Surgery and Burns
Location
Curriculum

Currículum

Activitat assistencial
Des de 2015 sóc metge adjunt del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats del Hospital Vall d’Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial diària com a cirurgià plàstic de la Unitat de Cremats i com a membre de l’Equip de Reconstrucció d’Extremitats.

Activitat docent
Col·laboro en la formació dels metges residents del nostre Servei. Realitzo classes a la facultat de medicina a l’optativa de Cirurgia Plàstica. He estat docent en diversos cursos de formació continuada, especialment en l’àrea de Cremats.

Investigació
Formo part de diversos projectes d’investigació en l’àrea de cirurgia plàstica i cremats dintre del Servei de Cirurgia Plàstica i del Institut de Recerca. Tinc publicats diversos articles en revistes científiques nacionals i internacionals.

Formació
Vaig començar la meva formació com a metge a la facultat de medicina de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2003 i des de l’any 2005 a la Unitat Docent del Hospital Vall d’Hebron. Allà vaig assolir la llicenciatura en medicina l’any 2009. Després de superar amb èxit l’examen nacional MIR vaig iniciar la meva formació com a cirurgià plàstic l’any 2010 al Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats del Hospital Vall d’Hebron, la qual vaig finalitzar l’any 2015.
Durant aquest període vaig assolir l’acreditació com a Expert en microcirurgia pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona després de realitzar el curs Teoricopràctic de tècnica microquirúrgica del Centre de Cirurgia Experimental del Hospital Parc Taulí de Sabadell.
He assistit, i continuo fent-ho, a diversos congressos, cursos i jornades formatives nacionals i internacionals de cirurgia plàstica i de cremats.

  
Related professionals
Dr. Juan Pedro
Barret Nerín
Head of Department
Plastic Surgery and Burns
Sr. Carlos
Moreno Ramos
Nursing Supervisor
Plastic Surgery and Burns
Dr. Jordi
Serracanta Domenech
Person in charge/Coordinator
Plastic Surgery and Burns
Lead Researcher
General Surgery
Dra. Romy
Rossich Verdés
Doctor
Paediatric Intensive Care
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Dra. María Sonsoles
Cepeda Diez
Dr. Anselmo
Garrido Ferrer
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Dra. Izaro
Hernan Marcaida
Doctor
Breast Pathology
Sr. Miguel
Jiménez Pera
Nurse
Plastic Surgery and Burns