Talent on Campus

Jorge Néstor García Pérez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Jorge Néstor
García Pérez

Dr.
Jorge Néstor
García
Pérez

Soc metge adjunt del Servei de Malalties Infeccioses. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa fonamentalment en el camp del VIH i les infeccions de transmissió sexual.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Infectious Diseases
Location
Curriculum

Currículum

Sóc metge especialista en Medicina Interna. La meva activitat assistencial es desenvolupa en el servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, concretament en l'àrea de VIH i infeccions de transmissió sexual (ITS).

Realitzo la meva labor assistencial a la Unitat de ITS Drassanes on s'ofereix atenció per al diagnòstic d'infeccions de transmissió sexual i seguiment de profilaxi pre-exposició (PrEP), la unitat de VIH de l'hospital en la qual s'ofereix diagnòstic, tractament i seguiment de pacients amb infecció per VIH i es duen a terme diversos assajos clínics, i la unitat de cribatge de displàsia anal. 

Les meves principals àrees d'interès i recerca són la infecció per VIH (prevenció, diagnòstic i tractament), les infeccions de transmissió sexual, la infecció pel Virus del papil·loma humà a nivell del canal anal i la prevenció del càncer anal, la profilaxi pre-exposició i el consum de substàncies recreatives en contextos sexualizados (Chemsex).

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Vicenç
Falcó Ferrer
Head of Department
Infectious Diseases
Sra. Carmen
Ferrer Barbera
Nursing Supervisor
Infectious Diseases
Dr. Pau
Bosch Nicolau
Dr. Fernando
Salvador Vélez
Dr. Adrián
Sánchez Montalvá
Dr. Israel
Molina Romero
Dr. Adrià
Curran Fàbregas
Dra. Paula
Suanzes Díez
Doctor
Infectious Diseases
Sra. Desideria
Martinez Rascon
Nurse
Infectious Diseases