Talent on Campus

Jordi Llaneras Artigues's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Jordi
Llaneras Artigues

Dr.
Jordi
Llaneras
Artigues

Actualment formo part de del Servei d'Urgències i Emergències de l'Hospital General com a adjunt assistencial i com a Coordinador referent dels projectes de recerca, així com centrant el meu especial interès i dedicació a l'atenció del malalt crític/emergent d'urgències i a la toxicologia clínica i la seva relació amb l'atenció urgent.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Location
Curriculum

Currículum

Natural de Felanitx (Mallorca), nascut el 1985 i llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009. Vaig realitzar l'especialitat MIR de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona. Vaig finalitzar la meva formació en el 2015 amb una especial focalització en la patologia hepatobiliar i específicament en hepatitis virals, essent doctorand en malalties virals hepàtiques, essent el tema clau les estratègies d'eradicació del VHC.


Coordinador de la comissió de Reanimació Cardiopulmonar de el servei d'Urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i intensament lligat amb la formació mèdica, participant en el Grup de Simulació d'Urgències i sent professor associat al Màster de Malalt Crític i Emergències de l'Hospital Clínic de Barcelona des del 2017.

Membre en actiu de societats científiques de Medicina d'Urgències com són SEMES, SOCMUE o FETOX entre d'altres.

Autor de més de 13 articles originals en revistes d'alt impacte científic, així com col·laborador de múltiples assajos clínics relacionats amb l'assistència a urgències i les hepatitis virals, remarcant el programa de cribratge universal de VHC en urgències. Àmplia experiència en Salut Internacional havent realitzat assistència mèdica en països com Guatemala o l'Índia.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sra. Vanesa
Costa Cosculluela
Nursing Supervisor
Accident and Emergency Department
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Sra. Angelica
Varón Alvarez
Nurse
Accident and Emergency Department
Sra. Loles
Berges
Nurse
Accident and Emergency Department
Sr. Laionel
Peñafiel Rubilar