Talent on Campus

Anna Suy Franch's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Anna
Suy Franch

Dra.
Anna
Suy
Franch

Sóc doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment sóc cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.

També sóc secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia, i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.

Desenvolupo la meva tasca en la recerca, com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Head of Section
Obstetrics
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Lead Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Location
Curriculum

Currículum

He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.

Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.

He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.

 
Noticies relacionades

Notícies

Related professionals
Dra. M. Elena
Carreras Moratonas
Head of Department
Obstetrics
Lead Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dr. Julio
Herrero García
Head of Section
Obstetrics
Dra. Silvia
Arévalo Martínez
Head of Section
Obstetrics
Dra. María Teresa
Avilés García
Doctor
Obstetrics
Dr. Pablo
García Manau
Dra. Marina
Catalán Martínez
Dra. Inés Zulema
Calero Fernández
Dr. Manel
Mendoza
Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dr. Francesc
Baro Marine
Doctor
Obstetrics
Dra. Maria
Goya Canino
Lead Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dra. Berta
Serrano Sanchez
Dra. Alba
Farràs Llobet