Talent on Campus

Victor Quintanilla Janillo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sr. Victor
Quintanilla Janillo

Sr.
Victor
Quintanilla
Janillo

Infermer amb experiència en les cures del malalt crític adult amb un interès especial en temes de seguretat i qualitat relacionat amb la millora de la comunicació dins de l'equip assistencial i amb l'entorn del pacient.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Nursing Supervisor
Traumatology Intensive Care
Location
Curriculum

Currículum

Des de 2010 estic desenvolupant la meva carrera professional com a infermer supervisor de les unitats UCI/Cures Intermèdies de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació.

De 2008 a 2010 vaig estar adscrit al procés quirúrgic-unitats de crítics com infermer gestor de suport a la supervisió. De 2002 a 2008 la meva tasca com a infermer assistencial es va desenvolupar en les unitats de crítics d'UCI-AG, Unitat de Cures Coronàries i Unitat Postoperats de Cirurgia Cardíaca.

De 1999 a 2002, període d’interinitat treballant en serveis quirúrgics, medicina interna, urgències, cremats i diferents unitats d'hospitalització de l'AG.

Experiència en hemodiàlisi i en les diferents tècniques de depuració extracorpòries (A.F.B, P.F.D), així com en la utilització del monitors de HDFVVC (Prisma i Prismaflex).

Respecte les dades acadèmiques rellevants:
- Curs Aspectes clau en la gestió sanitària pública (200h impartit al Centre Corporatiu ICS).
- Curs de Postgrau en “Dietètica i Nutrició”, acreditat per la UAB i organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat.
- Curs de Postgrau en “Infermeria Quirúrgica” a l'Escola Universitària de la Creu Roja de l'Hospitalet.
- Curs “Assertivitat i confiança personal: la intel·ligència emocional”.

Activitat docent als alumnes en pràctiques de l'EUI Vall d'Hebron i també professor col·laborador en el curs de ferides cròniques, abordatge integral impartit en la UAB.
Altres activitats docents al centre d'estudis Adams.

  
Related professionals
Dr. Marcelino
Baguena Martínez
Head of Department
Traumatology Intensive Care