Talent on Campus

Patricia Zarzosa Martínez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Patricia
Zarzosa Martínez

Dra.
Patricia
Zarzosa
Martínez

Sóc investigadora predoctoral en el grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència. Sempre he entès la ciència com una eina per millorar el món i la vida de les persones.

Actualment treballo investigant noves estratègies terapèutiques contra el Rabdomiosarcoma. Paral·lelament continuo la meva formació científica cursant estudis de doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Translational Research into Cancer in Childhood and Adolescence
Location
Curriculum

Currículum

Sóc biotecnòloga, graduada per la Universitat de Vic (Barcelona) el 2015. Vaig realitzar el meu treball de fi de grau al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), en el qual continuo treballant actualment.

L’any 2016 vaig acabar el màster de Recerca Biomèdica Translacional i em vaig matricular al doctorat de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El meu treball al laboratori consisteix en l’estudi de diverses vies del desenvolupament embrionari relacionades amb l’oncogenicitat del Rabdomiosarcoma amb la finalitat de millorar les estratègies terapèutiques utilitzades actualment. Fem servir diverses tècniques de biologia molecular que permeten l’estudi genòmic i proteòmic de models tant in vitro com in vivo.