Talent on Campus

Montserrat Corrales De La Cruz's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Montserrat
Corrales De La Cruz

Dra.
Montserrat
Corrales
De La Cruz

Sóc psicòloga adjunta del Servei de Psiquiatria de l‘Hospital Universitari Vall d’Hebron. Especialitzada en el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) al llarg de la vida.

La meva tasca assistencial implica l’avaluació, el diagnòstic i el tractament del TDAH i de les seves comorbiditats en població infantil, adolescent i adults. Participo en projectes de recerca que inclouen, entre d'altres, l'aplicació de les noves tecnologies, assaigs clínics, estudis de neuroimatge i genètics.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Psychiatry, Mental Health and Addictions
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2007 formo part del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Al llarg d'aquests anys he realitzat tasques tant de tipus assistencial com de recerca.

La meva tasca assistencial implica l’avaluació, el diagnòstic i el tractament del TDAH i de les seves comorbiditats en població infantil, adolescent i adults.

He participat en projectes de recerca que inclouen, entre d'altres, l'aplicació de les noves tecnologies, assaigs clínics de tractaments tant psicològics com farmacològics, estudis de neuroimatge i genètics.