Talent on Campus

Marta Castany Aregall's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Marta
Castany Aregall

Dra.
Marta
Castany
Aregall

Sóc oftalmòloga, formo part del departament de glaucoma, amb activitat assistencial, clínica i quirúrgica. Per mi, el repte més important és tenir una visió global de la malaltia, des del cribratge de pacients de risc fins a realització de la tècnica quirúrgica més complexa. M'agrada la diversitat en l'equip i el que poden aportar diferents perfils.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Ophthalmology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig estudiar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona i a Vall d'Hebron, obtenint el premi extraordinari de carrera. Vaig realitzar un Erasmus a la universitat de Pàdova, Itàlia. 

 
Posteriorment, vaig realitzar la residència a l'Hospital de Bellvitge (1999-2003). Del 2006 al 2010 vaig exercir a l'Hospital del Mar-Esperança, realitzant un Clinical and surgical observership al Devers Eye Institute el 2007. El 2010 vaig tornar a Vall d'Hebron fins ara, on dedico la meva activitat al glaucoma. 

Vaig rebre la beca de la societat Catalan d'oftalmologia el 2007 per l'avaluació clínica de la tècnica quirúrgica d'un microimplant de glaucoma. La meva tesi doctoral va estudiar la relació entre apnea del son i glaucoma. 

He participat com a IP en un estudi comparatiu multicèntric de dues tècniques quirúrgiques filtrants pel glaucoma i com a investigadora col·laboradora en diversos projectes FIS d'investigació bàsica. D'altra banda, he participat en la preparació de la guia de pràctica clínica del glaucoma d'angle obert, i he col·laborat en l'elaboració de ponències i monografies de glaucoma. 
 
També he publicat articles en revistes nacionals i internacionals des del 2006 fins a l'actualitat i participo de manera habitual com a ponent en congressos i cursos de glaucoma.

En el departament de glaucoma estem especialment interessats en la docència dels residents, tant teòrica com pràctica per tal de donar una comprensió global del glaucoma des del diagnòstic al maneig clínic i quirúrgic.
  
Related professionals
Dr. Antoni
Dou Saenz de Vizmanos
Dr. Josep
García Arumí
Head of Department
Ophthalmology
Person in charge/Manager/Director
Ophthalmology
Dr. Antonio
Segura Garcia
Dra. Sara
Martín Nalda
Doctor
Ophthalmology
Dr. Gianluca
Fatti
Dr. Javier José
Puig Galy
Dra. Randa
Falah
Dra. Helena
Brosa Morros
Dra. Laura
Distefano
Doctor
Ophthalmology
Dr. Manuel Antonio
Amilburu Pérez
Doctor
Ophthalmology
Doctor
Ophthalmology
Dr. Jaime
Rigó Quera
Dr. Miguel Ángel
Arcediano Sánchez
Doctor
Ophthalmology
Dra. Olivia
Pujol Carreras
Researcher
Oncogenetics group