Talent on Campus

Marina Garcia Prat's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Marina
Garcia Prat

Dra.
Marina
Garcia
Prat

Sóc biòloga amb especialització en Biologia Sanitària i amb Màster en Immunologia Avançada. La meva principal inquietud són les Immunodeficiències Primàries. Actualment desenvolupo la meva activitat com a investigadora predoctoral al grup de recerca “Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit”.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig incoporar al grup de recerca d'Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit a principis del 2015, on segueixo actualment.

Activitat

La meva activitat dins del grup de recerca és molt variada i estimulant. Des de posada a punt de tècniques de laboratori per ajudar al diagnòstic de pacients amb una Immunodeficiència Primaria (IDP), com la gestió de les mostres d'IDP al Biobanc d'Immunologia, fins a la participació a projectes d'investigació nacionals i internacionals.

Docència

Actualització en Pediatria d’Atenció Primària. Taller de “Detecció maneig de les Immunodeficiències primàries a la consulta d’Atenció Primària” (Barcelona 2016).

Formació acadèmica

La meva formació comença amb la llicenciatura de Biologia, amb especialització en Biologia Sanitària. El 2013-2014 vaig realitzar un Màster en Immunologia Avançada. Posteriorment, he realitzat diferents cursos i he assistit a múltiples congressos per tal d'especialitzarme en el camp de les IDP; Curs d’Immunodeficiències Primàries (Barcelona 2015), International Primary Immunodeficiencies Congress, (Budapest 2015), IX Societat Catalana d’Immunologia (Barcelona 2015), 39 Congreso de la Sociedad Española de Inmunología (Alacant 2016), Very Early Onset Inflammatory Bowel Disease Symposium and Masterclass (Oxford 2016), ESID Biennal Meeting (Barcelona 2016).