Talent on Campus

Manuel Hernández González's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Manuel
Hernández González

Dr.
Manuel
Hernández
González

Sóc facultatiu especialista en immunologia amb experiència en immunodeficiències primàries i patologias del sistema del complement que, a més de desenvolupar les funcions assistencials, docents i de investigació, pròpies de l’àrea de coneixement, he realitzat i realitzo tasques relacionades amb la gestió de la formació, de la qualitat i dels processos. Actualment desenvolupo la meva activitat com cap del servei d'immunologia.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Head of Department
Immunology
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Researcher
Location
Curriculum

Currículum

Des de 2017 sóc el cap de servei d'immunologia. Tinc mes de vint-i-cinc anys d’experiència com immunòleg i també experiència en la coordinació de programes de millora, en donar suport metodològic en temes de qualitat assistencial, en la utilització de eines pel disseny de plans estratègics i funcionals i en la gestió de processos. Màster en Direcció i Gestió de Laboratoris Clínics. UAB (2000).
He treballat en immunologia cel·lular fins l'any 2009 i en immunoproteïnes des del 2010 fins l'actualitat. Sóc membre dels comites gestors de casos d'amiloïdosi, de mieloma múltiple, d'immunodeficiències primàries i de glomerulopaties complexes. Membre de la Comissió de Diagnòstic In vitro de l'HUVH (2015-). He participat en temes de qualitat com membre del Comitè de la Qualitat dels Laboratoris Clínics VH (LCVH) (2011-maig 2016), membre del Nucli de Suport de la Qualitat de l'HUVH (2004-2007) i estic acreditat des de 2012 com auditor Expert Tècnic en Immunologia Diagnòstica per ENAC (ISO-15189). Sóc el president de la Comissió de Docència i Formació dels LCVH des de juny de 2017 i membre (2013-16), Tutor de residents de Immunologia (2011-16), Professor associat de l’àrea de coneixement d’Immunologia del Departament de Biologia Cel•lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB des de desembre de 2007, Coordinador i docent del mòdul “Immunodeficiències” del Màster d’Immunologia Avançada de la UAB-UB des de 2011 fins l’actualitat. Sóc doctor en Biología (1996) i investigador en la línia "patologia del complement" del grup de recerca del VHIR Immunologia Diagnòstica. Sóc coordinador del grup de treball d'immunoquímica i d'acreditació de la Sociedad Española de Immunologia des de 2015

 
Related professionals
Dra. Laura
Viñas Giménez
Sra. Adelaida
Parada Ramos
Administration
Immunology
Dr. Ricardo
Pujol Borrell
Lead Researcher
Diagnostic Immunology
Dra. Mónica
Martínez Gallo
Lead Researcher
Diagnostic Immunology
Dra. Romina
Dieli Crimi
Dra. Clara
Franco Jarava
Researcher
Diagnostic Immunology
Dra. María Teresa
Sanz Martinez
Sra. Sandra
Salgado Perandres
Specialist Technician
Immunology
Sra. Aina
Aguiló Cucurull
Specialist Technician
Immunology
Laboratory Technician
Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Dr. Roger
Colobran Oriol
Lead Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies