Talent on Campus

Laura Yague Velasco's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Laura
Yague Velasco

Sra.
Laura
Yague
Velasco

Infermera i fisioterapeuta, des de 2014 sóc Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a Vall d'Hebron. Sóc una persona amb valors molt arrelats del sentit de la responsabilitat, compromís, dedicació i perseverança en el treball.

Confio en el treball en equip per ser més resolutius, competents, augmentar la pertinència i ajudar a fer més fàcil i gaudir cada projecte. Sóc metòdica i m'agrada planificar les meves activitats per aconseguir els objectius.

Treballar amb il·lusió i entusiasme ens ajuda a créixer com a professionals i ser mes competents per vetllar per la salut del pacient, el centre de totes les nostres intervencions.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Nursing Supervisor
Physical Medicine and Rehabilitation
Location
Curriculum

Currículum

La meva experiència laboral té tres etapes rellevants:

- Com a Diplomada en Infermeria a l'Escola Universitària d'Infermeria "Prínceps d'Espanya" (1988-1991) on vaig exercir com a infermera assistencial a l'Hospital de Bellvitge a la Unitat de Cirurgia Cardíaca (1991-1993), Cirurgia Digestiva ”Trasplantament Hepàtic” (1994-1999) així com d'infermera de corre torns (1999-2002) en les unitats de Medicina interna, Malalties Infeccioses, Gastroenterologia i Pneumologia.
Durant aquest període vaig realitzar el Curs de Postgrau "Cures d'infermeria al Malalt Crític" i vaig ser referent d'infermera en trasplantament hepàtic presentant comunicacions a Jornades Nacionals d'Infermeria de Trasplantament Hepàtic, així com a la jornada "500 trasplantaments de fetge a Bellvitge" i una publicació a la revista Infermeria Clínica.
El 2002 vaig ocupar la plaça estatutària com a Diplomada en Infermeria en la convocatòria VH-ATS / DI-99 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

- Com a Diplomada en Fisioteràpia a l'Escola Universitària "Gimbernat" (1993-1995) on vaig exercir com a fisioterapeuta mitjançant promoció interna a l'HUVH a la Unitat de Rehabilitació Osteoarticular (2002-2005) i a la Unitat de Rehabilitació de Cremats (2005-2011).
Durant aquest període vaig realitzar el Postgrau en Pediatria a la Universitat Internacional de Catalunya, el Postgrau en Fisioteràpia i Regeneració de Parts Toves i el "Curs online de Cures de salut Basats en l'evidència, 3a edició".
Vaig ser referent com a fisioterapeuta en rehabilitació del pacient cremat participant com a professora en el curs de Postgrau de "Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades" (Vall d'Hebron), en el curs “Atenció Integral al Pacient Cremat” (Universitat de Girona), al seminari “Actuació del fisioterapeuta en el Pacient Cremat” (Universitat de Vic) i en el curs "Tractament Integral del Pacient Cremat" (Vall d'Hebron).
També vaig ser referent com a fisioterapeuta en Metodologia en l'elaboració dels Procediments i Protocols de l'HUVH durant 2009 al 2011 sent revisora i autora dels Procediments i Plans d'Atenció de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH.

- Actualment exerceixo com a Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH des de l'octubre del 2014.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dra. Judith
Sanchez Raya
Head of Department
Physical Medicine and Rehabilitation
Sr. Alex
Ginés Puertas
Person in charge/Coordinator
Physical Medicine and Rehabilitation
Dra. Maria Pilar
Lusilla Palacios
Dra. Mar
Meléndez Plumed
Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Dra. Alba
Gómez Garrido
Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Dr. Ramon
Arroyo Aljaro
Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Dra. Susana
Rodriguez Gonzalez
Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Sr. Wifred
Llopis Miró
Physiotherapist
Strokes and Cerebral Haemodynamics
Sr. Bernat
Planas Pascual
Physiotherapist
Physical Medicine and Rehabilitation
Sr. Mar
Redondo Ruiz
Physiotherapist
Physical Medicine and Rehabilitation
Sra. Sheila
Viso Rebollo
Nursing Assistant
Physical Medicine and Rehabilitation