Talent on Campus

Judith Alcaraz Bravo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Judith
Alcaraz Bravo

Sra.
Judith
Alcaraz
Bravo

Nascuda a Barcelona el 25 d’agost de 1966. Realitzo els estudis de Diplomat Universitari d’Infermeria en l’Escola Universitària d’Infermeria de la Vall d’Hebron en els anys 1985 fins el 1988.

En l’any 1996 i 1997 realitzo el Postgrau en Perfeccionament en Infermeria Infantil en l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Deu. Durant l’any 2002 curso el Postgrau en Infermeria Clínica en modalitat a distancia. Posteriorment en els anys 2002 i 2003 vaig estudia en l’Escola Universitària de Sant Joan de Deu el Postgrau teòric-pràctic de Nutrició i Dietètica Materno Infantil. En el període del 2008 a 2010 curso el Màster de Gestió en Serveis d’Infermeria en l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospitalet de Llobregat. He realitzat varies formacions continuades per tal d’adquirir i aprofundir coneixements relacionats amb la meva professió.
Com docent he participat en diferents sessions realitzades en l’Hospital Vall d’Hebron en l’any 1997 i en el Curs d’Atenció d’Infermeria al malalt cardiològic realitzat en diferents Col•legits d’ Infermeria de Catalunya en el període del 2000 al 2001, així com de tutora d’infermeria en l’ensenyament de pràctiques clíniques en el Postgrau d’Emergències Extra hospitalàries i Catàstrofes realitzat Escola Universitària d’ Infermeria de la Vall d’Hebron.

A nivell de publicacions he presentat un article en la revista ROL d’infermeria i un altre en la revista Enfermeria Clínica .He participat en l’elaboració de procediments en l’Hospital Vall d’Hebron i també he presentat en les Jornades Nacionals de Supervisió d’infermeria en un edició una comunicació oral i en una altre ocasió un pòster, tots dos relacionats amb la gestió.

Tinc coneixement de d’idioma d’angles amb una certificació de nivell intermedi assolit a l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Hospitalet de Llobregat en l’any 2009.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Nursing Associate
Nursing Management
Location

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nursing Associate
Nursing Management
Location

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Nursing Management
Location
Curriculum

Currículum

La meva experiència laboral en l’Hospital Vall d’Hebron s’inicia en els períodes d’estiu de l’any 1986 i 1987 amb la categoria de TCAI. En l’any 1988 començo la meva vida laboral com infermera. Primer vaig desenvolupar les meves competències en el torn de dimarts nit des del 1988 fins el 2006, al inici com corre torns en serveis d’Hospitalització durant 6 mesos i finalment ubicada en el servei d’Urgències de l’Hospital General durant 18 anys. En el desembre de 2006 canvio al torn de dimarts dia com infermera corre torns en els serveis d’Hospitalització i serveis d’Urgències de l’Hospital General, l’Hospital de traumatologia i l’Hospital de materna infantil, fins juny del 2007.

El 19 de juny de 2007 s’inicia la meva vessant en la gestió ocupant el lloc de supervisora de torn de dimarts nit de l’Hospital General, al principi com responsable del servei d’Urgències de l’Hospital General i posteriorment com responsable de les unitats d’Hospitalització, fins l’1 d’abril del 2015 on inicio l’etapa com Adjunta a la Direcció d’Infermeria (responsabilitat atenció urgent) que inclou els serveis següents : El servei d’Urgències de l’Hospital General, el servei d’Urgències de l’Hospital de Traumatologia, el servei d’Urgències de Pediatria i el SEM pediàtric , el servei d’Urgències Obstetro- ginecològiques i Sala de Parts, la Unitat Curta Estada de l’Hospital General, les Consultes d’Obstetrícia i Psiquiatria integrat per el servei d’Urgències, la planta d’hospitalització, les consultes externes i el CAS.

La meva experiència professional també inclou des de el 1996 fins el 2006 haver treballat en el Servei 061/SEM com infermera en unitats sanitaritzades i medicalitzades.

Com infermera també he col•laborat en els següents comitès i projectes:

• El comitè per l’elaboració de la fulla de registre de les Unitats d’Urgències en l’any 2005.
• La participació en el projecte de l’elaboració de protocols i procediments en l’any 2005.
• El comitè científic en la VII jornada del servei d’Urgències de Catalunya en el 1999.
• El comitè organitzador de la II Jornada d’Activitats Científiques d’Infermeria a l’Hospital Vall d’Hebron en el 2008.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Related professionals
Sra. Mª Àngels
Barba Flores
Director of Nursing
Nursing Management
Sra. Rocio
Tabernero Gallego
Nursing Associate
Nursing Management
Sra. Maria Isabel
Rodríguez Hernández
Deputy Director of Nursing
Nursing Management
Sr. José María
Cabezali Sanchez
Nursing Associate
Nursing Management
Sra. Consuelo
Alvarez Lorenzo
Nursing Associate
Nursing Management
Sra. María Ángeles
Aceituno Lopez
Sra. Carmen
Fernandez Vargas
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Raquel
Corredor Cazcarro
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Isabel
Borja Garcia
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Neus
Pelay Panés
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Nuria
Mateu Borrell
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Olga
Gabalda Moran
Nursing Supervisor
Nursing Management
Sra. Eva
Cobos Marcos
Nursing Supervisor
Nursing Management