Talent on Campus

Juan Lorente Guerrero's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Juan
Lorente Guerrero

Dr.
Juan
Lorente
Guerrero

Sóc el cap d'Otorinolaringologia de Vall d'Hebron, on treballo des de l'any 1989. La meva especialitat és el tractament de la patologia oncològica faringoloaríngea i la patologia benigna d'aquesta àrea. La meva activitat científica se centra en la recerca en patologia oncològica i benigna faringolaríngea i patologia inflamatòria de les foses nasals.

A més sóc professor titular d'otorinolaringologia a la Universitat Autònooma de Barcelona on imparteixo classes des de l'any 1991.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Head of Department
Ear, Nose and Throat
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Biomedical Research with Cancer Stem Cells
Location
Curriculum

Currículum

Des de l'any 1989 sóc otorinolaringòleg a Vall d'Hebron on vaig fer l'especialitat MIR i on des del 1991 sóc metge adjunt.

des que em vaig incorporar com a adjunt la meva activitat professional està dedicada al diagnòstic i tractament de la patologia oncològica i benigna faringolaríngea, patologia inflamatòria de les foses nasals i patologia infecciosa de l'orella, motiu pel qual he dirigit projectes de recerca com a investigador priincipal d'aquestes patologies.

L'an 1991 vaig presentar la meva tesi doctoral: alteracions cocleovestibulars en malalts urèmics sotmesos a hemodiàlisi i trasplantament renal en què vaig obtenir la qualificació Apto "Cum Laude" por Unanimidad per unanimitat.

Pel que fa a la meva activitat docent i investigadora, he partipat en 16 projectes de recerca, dels quals he dirigit 11, i, també, he dirigit 11 tesines i treballs de recerca i 10 tesis doctorals, en tinc 5 en fase de desenvolupament. He estat codirector de 3 ponències de la Societat Espanyola d'Otorinolaringologia.

A més, he estat ponent en 65 cursos i seminaris i la meva publicació cinetífica es tradueix en 64 capítols en llibres, 65 articles en revistes internacionals, més de 200 participacions, entre comunicacions i pòsters, en congressos nacionals i internacionals.

.