Talent on Campus

Josep Ordi Ros's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Josep
Ordi Ros

Dr.
Josep
Ordi
Ros

Sóc metge consultor de mèrit a Malalties Sistèmiques Autoimmunes de l'Hospital Vall d'Hebron.

Degut a la meva experiència, estic actualment en el laboratori per aplicar els meus coneixements tant en la recerca com en l'assistència bàsica.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Systemic Diseases
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig llicenciar en Cirurgia i Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1978. L'any 1979 vaig realitzar l'examen nacional MIR d'especialitats mèdiques i vaig realitzar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron, que vaig concloure l'any 1982.

De 1981 a 1984 vaig realitzar la tesi doctoral “Valor Clínic de l’Anticoagulant Lúpic” on vaig rebre el premi Cum Laude per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 1982 formo part del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Vall d'Hebron, dirigit pel Prof. Miquel Vilardell Tarres.

De 1981 a 2014 he participat en 184 publicacions de la majoria de revistes científiques de l'especialitat com són New Eng J Med, Lancet, J Clin Investigation, Medicine de Baltimore, Ann Intern Med, Arthritis and Rheumatism, Am J Medicine. He representat més de 100 comunicacions a congressos nacionals i internacionals de Medicina Interna, Reumatologia, Lupus, Hematologia o d'Anticossos Antifosfolípid.

He dirigit 14 tesis doctorals relacionades amb el Lupus Eritematós Sistèmic i els anticossos antifosfolípid. També he sigut tutor de diversos becaris pre-doctorals FIS o del CSIC. He escrit 24 capítols de llibres relacionats amb el lupus o amb el síndrome antifosfolípid. He sigut investigador principal de 14 projectes nacionals del Fons d'Investigació Sanitaria i he col·laborat en 16 projectes més.

He sigut revisor de molts articles de revistes nacionals i internacionals sobre el lupus. A més, he participat com a investigador principal de 34 assaigs internacionals sobre lupus i en diferents assaigs nacionals com a promotor d'aquests.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials