Talent on Campus

Fiorella Ruiz-Pace's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Fiorella
Ruiz-Pace

Dra.
Fiorella
Ruiz-Pace

Sóc llicenciada en biologia i màster en estadística aplicada amb experiència en l’àmbit de la recerca clínica i translacional, sobretot en oncologia. Els meus interessos passen per l’anàlisi i visualització de dades amb R així com disseny i gestió de bases de dades. Actualment treballo com a Data Curator dins l’equip ODysSey.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Institute of Oncology

Research Technician
Oncology data science (ODysSey) group
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2015 sóc Data Curator a ODysSey. La meva tasca és integrar, mantenir i analitzar bases de dades clínic-moleculars en relació amb teràpies oncològiques dirigides.

Proporciono suport a activitats de recerca en col·laboració entre científics computacionals d’oncologia, amb el focus en el modelatge predictiu i pronòstic, la identificació dels “cancer drivers” i el potencial de “targetejar-los” en tumors sòlids.

Del 2004 al 2011 vaig participar en diversos projectes internacionals dins l’àmbit de la biologia marina i la gestió de biodiversitat. Durant el període 2012-2014 vaig treballar a la Universitat de Barcelona a l’Oficina de Gestió de Recerca. Al 2013 vaig fer un màster en Estadística Aplicada a la UPC on vaig enfocar el meu treball final de recerca a l’anàlisi de supervivència.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials