Talent on Campus

Eva Tapia Melechon's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Eva
Tapia Melechon

Sra.
Eva
Tapia
Melechon

Em dic Eva, vaig néixer a Barcelona al 1973. M'agrada la natació, viatjar i llegir. Em considero una persona sociable, optimista i amb ganes de viure.
Vaig patir una malaltia greu als 30 anys i aquest fet m'ha donat una perspectiva diferent de tot.
Tinc un nen petit que es la meva alegria i la del meu marit.
Em considero un dona treballadora, forta, amb capacitat d'organització i amb molta motivació.
M'agraden les noves tecnologies i la informàtica, crec que cal aplicar-les en el nostre dia a dia i cal que les dominem perque elles no ens dominen a nosaltres.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Nursing Associate
Location
Curriculum

Currículum

Després de l'ensenyament general vaig estudiar auxiliar d'infermeria, tècnic especialista en farmàcia i finalment diplomat d'infermeria.
Vaig començar a treballar d'auxiliar d'infermeria al 1995 en la farmàcia de l'Hospital Vall d'Hebron quan encara estudiava infermeria. Un cop finalitzada la carrera, encara vaig estar un temps a la farmàcia i quan vaig aconseguir la plaça fixa, vaig començar a treballar d'infermera de nit.
Els primers anys vaig estar infermera corretorns a l'hospital general. Malauradament un tema de salut em va fer estar de baixa durant un any i mig i un cop recuperada vaig tornar amb un projecte nou, l'hospital a domicili. Aqui vam poder muntar la nova unitat de l'hospital i vaig passar cinc anys aproximadament.
D'aquest servei vaig sortir per fer-me càrrec de la supervisió de la farmàcia de l'Hospital Vall d'Hebron on he estat des de febrer del 2011 fins al novembre del 2016. Durant aquests 5 anys he aprés moltisim de gestionar i liderar equips, es un servei potent en el que he treballat molt i en el que continuaré treballant.
Ara estic a càrrec de l'àrea de suport al diagnòstic i tractament com adjunta a la direcció d'infermeria on espero poder portar a terme el meu rol amb tota la meva capacitat i motivació.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials