Talent on Campus

Esther Toro Tamargo's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Esther
Toro Tamargo

Dra.
Esther
Toro
Tamargo

Sóc metge especialista en Medicina Física i Rehabilitació, i des de l'any 2012 em dedico exclusivament a la Rehabilitació infantil. El meu interès se centra en l'atenció dels infants amb discapacitats de diferent origen (principalment paràlisi cerebral), la millora de la seva qualitat de vida i l'estudi de l'impacte de les seqüeles tant en la seva persona com en la família.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Location
Curriculum

Currículum

En finalitzar el període formatiu MIR de Medicina Física i Rehabilitació el 2011 vaig estar treballant a diversos llocs predominantment a l'àmbit privat. El gener de 2012 em van contractar com a metge especialista a la Unitat de Rehabilitació Infantil i Paràlisi Cerebral (Servei de Medicina Física i Rehabilitació) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i és on continuo, a temps complet.

Una de les característiques que defineix la nostra Unitat és que no fem transició a l'edat adulta i això ens permet tenir un ampli coneixement de la història natural de les malalties discapacitants i el seu impacte en l'edat adulta.

Tinc un Màster de Discapacitat Infantil i un Màster d'Ecografia musculoesquelètica. L'any 2016 vaig començar a col·laborar donant classes al Grau de Fisioteràpia. Estic acreditada en diverses escales de valoració de discapacitat en paràlisi cerebral i malalties neuromusculars. Col·laboro a assajos clínics internacionals, sent els d'atròfia muscular espinal els més actius actualment. I també coopero amb el grup de Psicologia de la UAB que valora l'afectació cognitiva dels nens amb paràlisi cerebral (amb articles internacionals).

Em considero una persona organitzada que creu en la importància de l'escolta activa i la coordinació entre els diferents professionals, posant tot el nostre coneixement a l'abast dels pacients.

  
Related professionals
Dra. Mar
Meléndez Plumed
Doctor
Physical Medicine and Rehabilitation
Sra. Cristina
Rivera Rubio
Physiotherapist
Neurology
Physiotherapist
Physical Medicine and Rehabilitation